miércoles, 13 de abril de 2016

Teoria 10: Ampliació



http://bit.ly/1Saacka

Edmodo és una aplicació que el seu objectiu principal és permetre la comunicació entre professors i alumnes. Es tracta d'un servei de xarxes socials basat en el microblogging creat per al seu ús específic en educació que proporciona al docent d'un espai virtual privat en el qual es poden compartir missatges, arxius i enllaços, un calendari d'aula, així com proposar tasques i activitats i gestionar-les.

Va ser creada l'any 2008 per Jeff O'Hara i Nic Borg, encara que fa uns anys va ser adquirida per Revolution Learning. El projecte es troba disponible en Español i en 7 idiomes més, estant accessible des de la URL www.edmodo.com

Aquesta disponible per a tota la comunitat educativa de manera gratuïta, no existint comptes premium. És a dir, la funcionalitat de l'aplicació és plena per a la seva versió gratuïta. De moment, no es coneixen intencions de convertir-ho en un producte de pagament.

A més es tracta d'un projecte "molt viu" que està en constant millora per part de l'equip que s'encarrega del seu desenvolupament, sorprenent-nos puntualment amb interessants millores en les seves funcionalitats.





No hay comentarios:

Publicar un comentario