viernes, 15 de abril de 2016

Pràctica 6: Ampliació


Alternatives a Google Calendar

-Coolendar


Una eina que prescindeix de la típica manera de visualització de calendaris (com una matriu) per mostrar els esdeveniments com un llistat de tasques. Permet importar des de Google Calendar i altres aplicacions de calendari, agregar esdeveniments des de Gmail i el seu xat, usar hashtags i el millor, agregar nous esdeveniments a partir de senzills comandos aclarint el “quin” i “quan”. A més de la seva versió web compta amb apps per Kindle, iOS, Android.

Una recent aplicació de productivitat que combina tasques, tracks (playlists de treball intel·ligent) i un eficient calendari, tot molt bé integrat de tal manera que cada acció en un component executa una acció en els altres dos mostrant-se així com una eina de GTD bastant completa. Compta amb app per iOS, versió premium i la possibilitat d'importar les dades de Google Calendar.


De gran utilitat especialment per els qui solen usar comptes d'hotmail.com, ara outlook.com, grup on s'inclou a tots els usuaris de Windows 8 que poden gaudir de la integració del calendari entre dispositius i amb el seu sistema operatiu aconseguint alertes fins i tot des que es pren el PC. La seva interfície és molt elegant i es pot aprofitar en conjunt amb altres eines de Microsoft com els contactes i Outlook, el seu client d'email.


No és una alternativa a Google Calendar sinó un complement. Dels mateixos creadors de Bumerang for Gmail, una extensió que permet programar emails perquè s'enviïn en dates específiques (fins i tot a un mateix com si de recordatoris es tractés), sorgeix aquesta altra extensió anomenada Bumerang Calendar també molt relacionada a Gmail. El que fa és permetre capturar informació de dates i esdeveniments dins del contingut dels missatges per agregar-los a Google Calendar automágicamente.



No hay comentarios:

Publicar un comentario