viernes, 29 de abril de 2016

Pràctica 8: Ampliació



6 eines gratuïtes per crear i dissenyar pàgines web

1- Templated:
Ens ofereix una col·lecció de res més que 846 plantilles gratuïtes en HTML5 i CSS que podem descarregar sense limiti. Totes es troben alliberades sota una llicència Creative Commons, és a dir, que pots usar-les i modificar-les fins i tot a nivell comercial sempre que donis atribució de forma visible a la web on usis una d'aquestes plantilles.

Tal vegada podries pensar que a causa de la quantitat i el "gratis" les plantilles anessin lletges o amb un codi pobre, però et sorprendrà saber que a més de ser molt boniques en la seva majoria, són modernes i a més responsivas.

2- Squarespace Logo:
Des d'aquest lloc pots crear de forma molt senzilla un logo per a la teva marca o projecte. Per descomptat no pots esperar que compleixi amb tots els requisits que tenies en ment, però és millor que un logo patata fet en Paint amb font Papyrus i Comic Sans. Squarespace Logo és un lloc molt simple on solament has d'escriure el nom per al logo, i després en un editor, agregar alguna imatge i un subtítol si vols. Pots descarregar de forma gratuïta el logo en baixa resolució (400x400 PNG). 

3- Withoomph:
És un altre lloc per generar logos de forma automàtica. L'única cosa que has de fer és escriure el nom de la marca i algunes paraules clau per descriure que es tracta el projecte. L'eina genera aleatoriamnente combinacions depenent del que vas escriure i t'ofereix una selecció de logos més o menys acceptables que pots descarregar de forma gratuïta. Tens algunes opcions extra per personalitzar els colors i la tipografia, gens de l'altre món, però amb molta paciència pots acabar amb una mica més que decent.

4- Hipster Logo Generator:
En aquest lloc pots crear el teu propi "logo hipster". Es tracta d'un estil bastant usat que llueix de certa manera, utilitza les mateixes formes i ho podem veure en marques "indies, alternatives, retro, vintage" etc. De les eines per crear logos que els he presentat, aquesta ha des la meva favorita, per més ridícul que el nom soni. Hipster Logo Generator és molt fàcil d'usar, i difícilment vagis a aconseguir arruïnar el logo amb mal gust, però tot és possible.

5- Strikingly:
És una eina bastant poderosa perquè qualsevol persona sense cap coneixement de disseny o desenvolupament sigui capaç de crear un lloc web completament responsivo de forma senzilla i ràpida. Pots registrar-te de forma gratuïta o iniciar sessió amb Facebook sense si més no omplir un formulari, i d'una vegada pots triar una plantilla de les pre-establertes per començar a editar-la i crear la teva pròpia pàgina. Comptes amb suficients eines d'edició com per personalitzar bastant la plantilla, però amb limitis perquè no llueixi molt complex el procés.

6- HTML5 UP:
En aquesta web igual que en Templated, ens ofereixen plantilles gratuïtes en HTML5 i CSS3 completament responsivas, personalizables, i sota una llicència Creative Commons 3.0. De nou, solament necessites donar un crèdit visible, i pots usar-les on vulguis. Aquesta web no té tantes plantilles com l'anterior, però la seva selecció és impecable i totes llueixen fabuloses.

Més informació:


No hay comentarios:

Publicar un comentario