viernes, 12 de febrero de 2016

Pràctica 3: Youtube



 Com pujar un vídeo a YouTube


http://bit.ly/20Z8whj

En aquesta pràctica s'explicarà com pujar un vídeo a YouTube, com editar-ho, modificar-ho, afegir elements i publicar-ho.

En primer lloc entrem en YouTube i hem d'iniciar sessió amb el nostre compte de gmail.

A configurar, tenim diverses opcions, entre elles la de Panell.


http://bit.ly/20sfRnf

Dins d'aquesta, tenim una sèrie de pestanyes com poden ser Gestor de vídeos, Comunitat, Configuració del canal, YouTube analytics i Eines de creació.


http://bit.ly/1Sluwl4
En el Gestor de vídeos podem veure les reproduccions, les estadístiques, els comentaris, els like...

http://bit.ly/1Pr1wES

En Gestor de vídeos, exactament en Vídeos pujats si punxem en Accions tenim l'opció de posar al vídeo una llicència de Creative Commons o una llicència estàndard que és la recomanable.


http://bit.ly/1Tcz4c8
Si prenem en Videos pujats l´opció de Editar, apareix una llista: 

Àudio: Podràs canviar l'àudio original per un tema de fons que te la biblioteca de YouTubeA continuació tindràs l'opció de regular la música, també podràs indicar la posició de l'àudio per triar en quin moment vols que comenci i acabi la cançó. 

Anotacions: On podràs afegir: entrepans, notes, títols, àrees destacades i agregar etiquetes.

Substituls: Anar afegint subtítols en el vídeo, perquè més persones que no parlen el teu idioma puguin entendre el teu vídeo.
En informació i configuració ens diu el canal on s'ha creat, la durada, m'agrada o no m'agrada, URL del vídeo...

En l'opció de millora on es pot millorar el contrast del vídeo, és a dir, la visió del vídeo. Es pot utilitzar la càmera lenta, determinar on comença i acaba el vídeo.

A habilitar emissió en directe podem realitzar com una videoconferència, és a dir, parlar amb més gent alhora.

Si cliques  en 
Llista de reproducció pots crear una carpeta pròpia en la qual tu tens tots els vídeos que a tu t'agraden de manera classificada, i també podem seleccionar si volem que aquesta llista sigui privada, pública i si volem donar-li a l'opció que hi hagi gent que pugui afegir vídeos a aquesta llista o no.

http://bit.ly/20shjpR


En comunitat podem buscar fans per al nostre canal.

http://bit.ly/1Qw3wco

En YouTube Analytics podem saber qui ho ha vist sencer i qui no el video, rendiment, interacció, comentaris, vídeos compartits...

http://bit.ly/1mwtN2b


Si li donem a pujar tenim l'opció de Pujar un vídeo, per a això hem de crear el nostre propi canal. Una vegada marcat podem seleccionar si volem que sigui públic, ocult o privat.

http://bit.ly/1Qw1gly

A la dreta, tenim l'opció d'enregistrament de càmera webSi la premem podem iniciar l'enregistrament en el cas que tinguis una càmera web. Una vegada que ho has gravat t'apareixerà en gestor de vídeos, a l'apartat de vídeos pujats, aquí t'apareixerà el vídeo que has gravat.





http://bit.ly/1owPHEb
La opció de Presentació de diapositives serveix perquè tu seleccions les fotos que vulguis i les puges totes i es realitza automàticament una presentació.

http://bit.ly/1LkHDew

El editor de vídeo serveix per anar editant parts del vídeo.


http://bit.ly/1O6wbTF
http://bit.ly/20six4m














No hay comentarios:

Publicar un comentario