viernes, 11 de marzo de 2016

Pràctica 5: Linoit


Com treballar amb Linoit

http://bit.ly/1RDtFa3

En primer lloc entrem a la pàgina i ens registrem fent clic en Create and account, després emplenem les dades que apareixen: nom d'usuari, contrasenya, adreça de correu real i idioma. Marquem la casella amb la qual acceptem els termes d'ús de l'aplicació i clic en Create an Account. Rebem en el nostre correu una confirmació.


http://bit.ly/1Rb12GV
A partir d'aquest moment  podem començar a treballar.


El primer pas és crear el nostre llenç fent clic en Create a new canvas.  Li donem un nom i seleccionem un fons des de la galeria que ens ofereix l'aplicació. Disposem de l'opció Upload an image que ens permet pujar una imatge i situar-la com a fons dels llenços a crear. Seleccionem també el tipus d'accés al nostre mural: Privat (For my own private usi), Visible per a qualsevol (Xou stickies to everyone) i Editable per qualsevol (Everyone may post stickies). Una vegada seleccionades les opcions fem clic en Create a canvas i s'obre el nostre llenç.

http://bit.ly/1pk7bEv

En els llenços que vam crear apareixen tres finestres amb les quals gestionem el contingut.

La finestra de la part superior  ens permet afegir les notes, les imatges, els vídeos i els documents. Per crear una nota o estic fem clic sobri les etiquetes.


http://bit.ly/1U6oZ29

També apareixen dues finestres flotants més amb les quals podem situar-nos en qualsevol part de la nostra corchera i poder triar altres corcheras prèviament creades.


http://bit.ly/24UzpG8

Escrivim el text que desitgem, seleccionant la grandària i color de font, el color de la nota, el emoticon que desitgem, la data de venciment de la nota i el caràcter privat de la mateixa. També podem enviar la nota a usuaris registrats de LinoIt.

http://bit.ly/1P3w37T

Publiquem una nota transparent i tots els objectes digitals que hem publicat poden ser editats utilitzant les opcions que apareixen atenuades en la part inferior dreta de cadascun d'ells. Ens permet editar l'objecte accedint a la pantalla inicial de creació, podem modificar la data de caducitat, enviar l'estic o nota a qualsevol usuari registrat de Linoit que tinguem en els nostres grups, copiar i publicar automàticament en qualsevol altre llenç o canvas que tinguem en el nostre escriptori principal i eliminar el nostre objecte


http://bit.ly/1P3wxLg

L'aplicació ens permet la possibilitat de crear grups, dissenyant llenços específics per a cadascun d'ells. En cada grup podem llançar invitacions per email a altres usuaris registrats de LinoIt.


http://bit.ly/1pk8lQo

Finalment cal destacar que en la finestra de la part superior trobem la icona que posa Information: aquesta icon ens mostra l'URL, el Link i el Embed lino del nostre treball.



http://bit.ly/1Rb39dF

Mi Embed Lino del meu treball és: <div><iframe src="http://linoit.com/users/servic/canvases/Primaria?inner=1" scrolling="no" frameBorder="0" style="width:640px;height:480px;border:1px solid black;"></iframe></div>











http://linoit.com/users/servic/canvases/Primaria

No hay comentarios:

Publicar un comentario