sábado, 30 de enero de 2016

Pràctica 1: Ampliació


 Plataformes disponibles per crear un blog 

Mostre unes quantes plataformes disponibles en espanyol per crear un blog gratis:

1) WordPress.com: 

És fàcil d'usar: ella ens permet tenir el nostre lloc o blog amb una aparença molt professional, gràcies a un increïble nombre de plantilles prediseñadas que podrem instal·lar gratuïtament des del seu propi repositori de temes.

Disposar d'un nom de subdomini gratuït, el qual pots canviar al teu propi domini personalitzat quan vulguis.

Atenció al client pròpia i una xarxa de fòrums i blogueros especialitzats en Wordpress.com que podran solucionar els teus dubtes o ajudar-te amb possibles inconvenients.


Aplicació mòbil per Android i IOS.


2) Wix.com:

Aquesta és una de les opcions per muntar llocs online prediseñats i de manera modular, més populars que trobaràs en l'actualitat.

WIX és una de les plataformes per crear pàgines web gratuïtes que més està creixent en l'actualitat. Ella disposa d'una interfície moderna, atractiva i compatible amb el llenguatge HTML.

A més, gràcies al seu intuïtiu sistema editor d'arrossegar i deixar anar WIX ens permetrà dissenyar de manera senzilla una web més personalitzada. També posseeix una gran col·lecció de plantilles en diferents categories per triar.

Amb aquesta plataforma podràs dissenyar de forma senzilla una pàgina web gratis, un blog personal o professional i una tenda Online. La seva versió gratuïta compta amb una limitació de 500 MB d'espai d'emmagatzematge, un ample de banda de 1G, funció de compatibilitat amb Google Analytics i atenció al client 24 hores.

3) Imcreador.com:

Aquesta plataforma disposa d'un procés bastant intuïtiu i simple d'arrossegar i deixar anar per crear gratuïtament un blog o una pàgina web gairebé a mesura.

Igual que altres eines per construir webs gratuïtes, IMCreator ofereix amb el seu paquet inicial 50 MB d'emmagatzematge i una col·lecció actualitzada de plantilles amb dissenys simples, moderns i creatius.

Com succeeix en l'opció anterior, IMCreator també és compatible amb tots els navegadors i perfectament visible en els dispositius mòbils.

4) Websitebuilder.com:

WebsiteBuilder ens permetrà crear una pàgina web o blog gratis amb una aparença simple, encara que bastant professional.

Una dels principals avantatges d'aquesta plataforma és que posseeix una gran col·lecció de centenars de plantilles (amb diverses categories molt populars).

Com succeeix en tots els casos, ella ofereix un editor d'arrossegar i deixar anar que ens possibilita no haver de disposar de coneixements avançats d'HTML o CSS per dissenyar el nostre lloc.

5) Webnode.com:

Aquesta eina és ideal per crear una pàgina web gratuïta fàcil i ràpidament (pots comprar i usar el teu propi nom de domini o un subdomini sense càrrec).

Disposes de diverses eines que t'ajudaran a tenir una millor presència en Internet. Gràcies a la varietat de funcions d'edició de continguts, la teva creativitat no estarà limitada. I gens quedarà a l'atzar, perquè comptes amb un complet panell d'analítica propi.

Webnode ofereix també versions gratuïtes per fer un blog personal i dissenyar una tenda Online.

No hay comentarios:

Publicar un comentario